Flodkryssningar på Myanmars (Burmas) Irrawaddy | Club Eriks

Flodkryssningar på Irrawaddy

Floden Irrawaddy binder samman Myanmar (tidigare Burma) och dess människor, med början nära gränsen till Tibet i norr och slut i Andamansjön längst i söder. På sin väg färdas den över 2000 kilometer och dess dalgång har alltid varit landets livsnerv och historiska, kulturella och religiösa centrum. Under torrsäsongen ligger dess flodbankar delvis torra och spruckna men efter monsunen återvänder vattenmassorna och skänker nytt liv åt naturen med grönskimrande risfält och frodiga fruktplantager som följd.

Livet längs floden

Vi upplever livet längs floden och lär känna människorna och dess kultur, tar del av religiösa sedvänjor och smakar den lokala kokkonsten med inspiration från Thailand, Kina, Indien och andra grannländer. Ute på landsbygden går livet i sakta mak på traditionellt vis och vi gör många utflykter tillsammans med rederiets lokalguide som kan trakten som sin egen ficka.

Club Eriks noga utvalda flodkryssningar

På Club Eriks väljer vi ut de flodkryssningar som vi tycker är de mest intressanta, och självklart följer våra värdar med under resan. Båtarna tar normalt bara 125 -150 gäster så atmosfären är stillsam och trevlig, och det råder en familjär stämning där gästerna ombord snabbt lär känna varandra. Före middagen samlas man ofta för en fördrink och efter middagen finns underhållning att njuta av.

Tillbaka till Flodkryssningar i Asien.

 

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella flodkryssningar i Asien