Flodkryssningar på Asiens mäktiga vattenvägar | Club Eriks

Flodkryssningar i Asien

Asiens floder bjuder upp till fantastiska vyer och spännande upplevelser i land, som kombineras med härlig avkoppling ombord på fartyget. Att åka på en flodkryssning är ett mycket bekvämt och rofyllt resesätt, där man får uppleva mycket under kort tid.

Spännande destinationer

Följ med på en flodkryssning i mytomspunna Myanmar (Burma), på den över 2000 kilometer långa Irrawaddy River, där vi upplever religiösa sedvänjor, lokal kokkonst och en skiftande natur efter säsong. Eller följ Mekongfloden uppströms från Ho Chi Minh City (Saigon) i Vietnam till Siem Reap i Kambodja, där flytande marknader, imponerande risfält och buddistiska tempel är en fröjd för ögat.

Club Eriks noga utvalda kryssningar

På Club Eriks väljer vi ut de flodkryssningar som vi tycker är de mest intressanta, och självklart följer våra värdar med under resan. Båtarna tar normalt bara 125 – 150 gäster så atmosfären är stillsam och trevlig, och det råder en familjär stämning ombord där gästerna snabbt lär känna varandra. Före middagen samlas man ofta för en fördrink och efter middagen finns underhållning att njuta av.

Läs mer om de olika destinationerna.

Flodkryssningar på Mekong

Följ med Club Eriks på en flodkryssning uppströms från Ho Chi Minh City (Saigon) i Vietnam till Siem Reap i Kambodja och upptäck spännande platser i Sydostasien.

Läs mer

Flodkryssningar på Irrawaddy

Floden Irrawaddy binder samman Myanmar och dess människor, med början nära gränsen till Tibet i norr och slut i Andamansjön längst i söder.

Läs mer

Tillbaka till Asien.
Tillbaka till Flodkryssningar.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella flodkryssningar i Asien