Lyxiga flodkryssningar på egyptiska Nilen | Club Eriks

Flodkryssningar i Afrika

Kryssningar i Afrika bjuder upp till fantastiska vyer och spännande upplevelser i land, som kombineras med härlig avkoppling ombord på fartyget. Att åka på en flodkryssning är ett mycket bekvämt och rofyllt resesätt, där man får uppleva mycket under kort tid.

Spännande destinationer

Följ med på en flodkryssning på den flera tusen kilometer långa Nilen, i östra Afrika. Vi upplever pyramiderna, Sfinxen och Tutankhamons gravskatter i Kairo, och ser de oförglömliga templen med Karnak och konungarnas dal i Luxor. Denna lyxiga upplevelse bland Egyptens skatter, där vi får se många av historiens äldsta, största och mest fantastiska underverk på riktigt nära håll, får de flesta att inse sin litenhet – både i storlek och i historiskt tidsperspektiv.

Club Eriks noga utvalda kryssningar

På Club Eriks väljer vi ut de flodkryssningar som vi tycker är de mest intressanta, och självklart följer våra värdar med under resan. Båtarna tar normalt bara 125 – 150 gäster så atmosfären är stillsam och trevlig, och det råder en familjär stämning ombord där gästerna snabbt lär känna varandra. Före middagen samlas man ofta för en fördrink och efter middagen finns underhållning att njuta av.

Läs mer om de olika destinationerna.

Flodkryssningar på Nilen

Upplev det gröna, vackra landskapet med sin skarpa gräns mot den stora öknen när vi stilla flyter fram på Nilen. En lyxig upplevelse med svensk värd till Egyptens skatter.

LÄS MER

Tillbaka till Flodkryssningar.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella flodkryssningar i Afrika