Kryssningar till örika Bahamas i Karibien/Västindien | Club Eriks

Kryssningar till mytomspunna Bahamas
– privata öar, bändande vita stränder & vackra korallrev

Bahamas cirka 700 öar och holmar ligger omgärdade av korallrev i det kristallklara, turkosblå havet mellan Florida och Kuba. Ögruppen var i slutet av 1600-talet och början av 1700-talet det viktigaste tillhållet och fristaden för pirater, som fann de många öarna och sunden mellan dem speciellt lämpliga att lurpassa på intet ont anande skepp från de europeiska kolonierna på sin väg till Europa.

Några av de många öarna

Bland de många öarna som ingår i Bahamas är cirka 30 bebodda, och de flesta invånarna bor på öarna New Providence och Grand Bahama. New Providence är den mest exploaterade ön och här finns huvudstaden Nassau. På Grand Bahama ligger landets andra största stad, Freeport. Den största ön är Andros. Cat Island, Inagua, Crooked Island, Long Island och Mayaguana är några andra.

Rederiernas egna paradis

Både Royal Caribbean och Norwegian Cruise Line har privata öar i Bahamas som är speciellt anpassade just till kryssningsresenärer. Kryssar man med något av Royals fartyg är Perfect Day CocoCay garanterat inkluderad i kryssningsrutten och kryssar man med NCL är garanterat Great Stirrup Cay inkluderad i rutten. Båda öarna är fulla med aktiviteter, äventyr, sköna strandhäng och restauranger.

Tillbaka till Karibien.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Karibien/Västindien

Med Princess Cruises genom Panamakanalen – kryssning från Los Angeles till Fort Lauderdale


16 november - 4 december 2024 | Los Angeles - Mexiko - Nicaragua - Costa Rica - Panama - Aruba - Fort Lauderdale

Följ med på kryssningen genom det imponerande ingenjörsmästerverket Panamakanalen, som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog. Princess Cruises fartyg Coral Princess tar oss från Los Angeles till Fort Lauderdale och vi får uppleva många fantastiska destinationer under resan.